Onze werkwijze

Onze werkwijze

Masterveil Zweden is opgericht met als doel het ontwikkelen en produceren van onzichtbare deuren welke geleverd worden onder de naam AirStop. Sinds de oprichting in 1986 zijn honderden installaties met groot succes toegepast, verspreidt over de hele wereld, in nagenoeg alle industrietakken en openbare gebouwen.

Het succes van Masterveil is in niet geringe mate te danken aan het leveren van maatwerk met oog voor het productieproces, de aard van het proces, de mens en zijn plaats in het proces en het type product.

Om tot een goed advies te komen, zijn de volgende zaken essentieel:

  1. Om wat voor soort situatie gaat het? Iedere situatie heeft zijn specifieke kenmerken en dus problemen, waar tijdens de ontwerpfase rekening mee moet worden gehouden.
  2. Wat is de oorzaak van de problematiek? Dat kan er slechts één zijn, maar ook een combinatie van meerdere problemen. Denk hierbij aan temperatuurverschil, drukverschil, wind(druk) en geur.
  3. Wat zijn de afmetingen van de doorgang en beperkingen ten aanzien van de montage? Uiteraard bekijken wij dit graag samen met u.
  4. Wat zijn uw eisen en wensen? Wat verwacht u van ons? Onze oplossing moet aansluiten op uw verwachtingspatroon. Wij stellen ons dan ook graag op als “sparring partner”.

werkwijze-1werkwijze-2werkwijze-3