Over ons & onze luchtgordijnen

Onze deur staat altijd open

Masterveil verkoopt lucht. Het klinkt vreemd, maar dat is het niet. Onze Masterveil AirStop systemen creëren namelijk een effectieve scheiding tussen verschillende klimaatzones … met lucht. Bent u op zoek naar een innovatieve, energiezuinige, veilige en onderhoudsvriendelijke open deur, die tegelijkertijd toch goed gesloten is? Maak dan kennis met Masterveil. Onze deur staat altijd open!

De perfecte thermische afsluiting

AirStop systemen veroveren de wereld. En dit niet voor niets. Ze scheiden warmte en koude én houden stof, geur en insecten buiten de deur. Op die manier vormen ze een onzichtbare thermische afsluiting tussen verschillende ruimtes. Ideaal in industriële omgevingen, waar klimaatscheiding belangrijk is, evenals een veilig, onbeperkt doorzicht en een onbelemmerde doorgang van mensen en materieel. Binnen het programma AirStop systemen, kunt u bovendien kiezen voor een oplossing die de invloed van luchtvochtigheid tot een minimum beperkt.

Een onzichtbare oplossing

Het gepatenteerde luchtstromingssysteem van AirStop blaast een krachtige, permanente en gedoseerde verticale of horizontale luchtstroom. Hierdoor ontstaat een effectieve scheiding tussen twee ruimtes. Zonder tocht over de vloer, geluidsarm en nauwelijks voelbaar. De smalle luchtstroom zorgt ervoor dat de temperatuur in de ruimte op het gewenste niveau blijft en dat terwijl de conventionele deur gewoon open staat.

Op maat voor elke situatie

Iedere situatie is anders. Vandaar dat we u graag voorrekenen hoe rendabel AirStop systemen ook voor u kunnen zijn. Daarbij zijn factoren als afmetingen van de doorgang, winddruk, ligging, gewenste temperatuur, gebruiksfrequentie en bouwkundige mogelijkheden natuurlijk essentieel. Zodra we al deze gegevens kennen, kunnen we een voorstel maken voor een AirStop systeem dat volledig op uw specifieke situatie is afgestemd.

Een AirStop systeem

  • zorgt voor een ongehinderd transport tussen verschillende klimaatzones
  • houdt de juiste temperatuur op de juiste plaats
  • biedt de meest ideale afdichting tegen tocht op vloerhoogte
  • garandeert lage energiekosten
  • houdt stof, insecten en geuren buiten de ruimte
  • is eenvoudig en meestal zonder bouwkundige voorzieningen te installeren
  • brengt bijna 30 jaar praktijkervaring mee
  • is altijd maatwerk

Overal toepasbaar

AirStop systemen komt u werkelijk overal tegen. In de voedingsmiddelenindustrie bijvoorbeeld, maar ook in de grafische en metaalverwerkende industrie, bij afvalrecycling in de transportsector. Of het nu gaat om productiehallen, koel- en vriescellen, laadperrons, toegangen of magazijnen, een AirStop systeem opent altijd en overal een wereld aan mogelijkheden.

Over deuren en oplossingen

Bij Masterveil denken we niet in deuren, maar in logistieke, thermische oplossingen. De beste oplossingen voor uw specifieke vraagstuk. Dat begint met een goed advies, gevolgd door kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten en een uitstekende service. Al bijna 30 jaar weten we hoe we deurconcepten kunnen realiseren die de optimale doorstroming van mensen, producten en/of materiaal garanderen en waarmee u tegelijkertijd energie bespaart.

Daarbij gaan we graag verder dan wat in de branche gangbaar is. Uiteraard leveren we een uitgebreid assortiment afscheiding, maar nog belangrijker: Masterveil laat zich uitdagen door uw specifieke deurvraagstuk. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op.