Munters en Masterveil hebben samen Quisquater een onzichtbare deuroplossing geleverd.

In een recente samenwerking hebben Munters, toonaangevend op het gebied van actieve droging, en Masterveil, gespecialiseerd in onzichtbare deuren, gezamenlijk een effectieve oplossing geboden aan hun gewaardeerde klant Quisquater. De focus van deze gezamenlijke inspanning lag op het creëren van duidelijke temperatuursscheiding en het optimaliseren van de arbeidsomgeving, met indrukwekkende resultaten.

 

Munters’ expertise in actieve droging speelde een cruciale rol in het beheersen van de luchtvochtigheid en het handhaven van optimale omstandigheden in de werkomgeving van Quisquater. Door deze technologie te integreren met de innovatieve onzichtbare deuren van Masterveil, kon een geavanceerd systeem worden gecreëerd dat niet alleen de temperatuur nauwkeurig reguleerde, maar ook zorgde voor een aanzienlijke energiebesparing.

 

Quisquater, met een focus op veiligheid en efficiëntie, heeft nu het voordeel van een goed gecontroleerde, veilige werkomgeving. De naadloze samenwerking tussen Munters en Masterveil benadrukt de kracht van synergie in het aanpakken van complexe industriële uitdagingen. Dit succesverhaal illustreert hoe doelgerichte samenwerking tussen vooraanstaande bedrijven kan leiden tot op maat gemaakte oplossingen die de verwachtingen van klanten overtreffen.

Voor meer info verwijzen we naar het artikel op de website van onze partner Munters. Link: https://www.munters.com/nl/munters/quisquater/?country=BE